2661095148 Βατός, Κέρκυρας mrhoneypv@gmail.com
hero image
 
 
 
Μελισσοκομική Κέρκυρας Βασιλάκης
Παραγωγή Μελιού - Μελισσοκομικά Προϊόντα | Κέρκυρα 


Η Μελισσοκομική Κέρκυρας Βασιλάκης δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία μελιού και μελισσοκομικών προϊόντων από το 1981 με έδρα στο Βατό Κέρκυρας.

Σε μια εποχή όπου η εξάσκηση της μελισσοκομίας είναι πολύ δύσκολη, η επιμονή, η αγάπη, η προσπάθεια, ο σεβασμός στην φύση και η γνώση της μελισσοκομίας από την οικογένεια Βασιλάκη σας προσφέρει μία γκάμα μελισσοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, όπως: μέλι, γύρη, βασιλικό πολτό, κηρύθρα με μέλι, πρόπολη.

Σκοπός μας είναι η παραγωγή εκλεκτών μελισσοκομικών προϊόντων αλλά και την προώθησή τους στον καταναλωτή στη φυσική τους κατάσταση.

 


 

 

Πορεία & εξέλιξη

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών για την υγιεινή των τροφίμων, η επιχείρησή μας εντάχθηκε από το 2003 στο πρόγραμμα LEADER + μέσω του οποίου ιδρύσαμε ένα πρότυπο τυποποιητήριο μελιού, με κτιριακές εγκαταστάσεις (350 τ.μ.), μηχανολογικό εξοπλισμό (χημείου και τυποποίησης) και πιστοποιήσεις βιολογικού προϊόντος καθώς και σύστημα διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής τροφίμων HACCP πιστοποιημένο κατά ISO22000.

Δίνουμε έμφαση στη διαδικασία τυποποίησης, καθώς και σε θέματα που αφορούν την υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων μας, έτσι ώστε να προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα άριστο και ποιοτικό μέλι. 

Για τον σκοπό αυτό στην μονάδα μας λειτουργεί οργανωμένο χημείο στο οποίο γίνονται οι απαραίτητες αναλύσεις.Πιστοποίηση BIO        Πιστοποίηση ISO

 
 

 


 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας και τη διάθεσή τους στην αγορά.